interior

Kezdődik a fűtési szezon: mennyit módosít a lakás értékén a fűtés és a szigetelése?
A lakóingatlanok piacán a tavalyi energiakrízis és drágulás miatt még fontosabbá váltak a fenntartási költségek a vevők számára, ami az idei fűtési szezonban még hangsúlyosabb lehet. A jelenség jól látszik az eladó szigetelt és szigetelés nélküli lakóingatlanok átlagos négyzetméterára közötti különbségekből is - áll az ingatlan.com friss elemzésében, amely a most induló fűtési szezon apropóján azt is megnézte, hogy a különböző fűtési típusokhoz milyen négyzetméterárak tartoznak.
 • 2023.11.06. 15:57
 • INGATLAN.COM
Mozivászon helyett: mozikba szánt, nagyméretű LED-képernyőcsaládot jelentett be az LG
Az LG Electronics (LG) bejelentette új, mozikba szánt LED-képernyőmárkája, az LG Miraclass piaci bevezetését. Az LG legújabb LED-képernyőcsaládja ideális azon moziüzemeltetők számára, akik újszerű, prémium minőségű szolgáltatást és magával ragadó élményt szeretnének nyújtani a mozilátogatóknak. A vállalat új kijelzői valósághű képmegjelenítéssel, természetes színekkel és mély feketékkel kápráztatják el a nézőket.
 • 2023.02.15. 12:03
 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Némi odafigyeléssel jelentősen növelhető a háztartási gépek élettartama
Egy jó minőségű, megfelelően kiválasztott háztartási készülék hosszú évekig teheti könnyebbé a mindennapjainkat, különösen, ha odafigyelünk néhány dologra, amivel nemcsak az eszközök élettartamát hosszabbíthatjuk meg, de akár jelentős költségektől is megkímélhetjük magunkat. Mindehhez elég lehet havi néhány perc ráfordítás, a tudatos eszközhasználattal pedig hozzájárulhatunk az elektronikai hulladék mennyiségének csökkentéséhez is. Az LG szakértői a vállalat októberi, az e-hulladék megfelelő kezelésének fontosságát kiemelő kampánya keretében árulnak el néhány hasznos karbantartási tippet, hogy a lehető legtovább használhassuk otthon készülékeinket.
 • 2022.10.19. 12:50
 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Változatok hidegburkolatokra – mi az idei trend?
A csempék, járólapok kiválasztása nem mindig könnyű feladat: a döntés hosszú távra szól, ráadásul rengeteg praktikussági szempontot figyelembe kell venni az esztétikai kérdések mellett. Íme, egy kis sorvezető, ha épp ebben a cipőben járunk!
 • 2022.08.16. 16:01
 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Nekünk és a teljesítményünknek is árthat, ha kényelmetlen az iroda
Munkahelyi komfortérzetünk csökkenése akár pszichológiai tüneteket is okozhat – frusztrálttá és elégedetlenné válhatunk, ami kihathat az irodai közösség légkörére és a közös munkára is. Dr. Prof. Dúll Andrea környezetpszichológus szerint az ergonomikus munkaállomások, azaz a személyre szabható székek, monitorok mellett a munkaadóknak – és a munkavállalóknak is – érdemes odafigyelnie az irodai tér adottságaira, lehetőségeire. Pláne, ha nyílt terű irodáról, azaz open officeról van szó, ahol a negatív hatások fokozottan érvényesülhetnek.
 • 2022.08.08. 15:05
 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Mi a trend a fürdőben?
Funkcionális helyiségből a feltöltődés és a lazítás egyik központjává vált a fürdőszoba az elmúlt években, ez a trend pedig idén is folytatódik. Nézzük, hogyan lehet praktikus és szép is egyszerre ez a helyiség!
 • 2022.04.19. 14:37
 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Az LG új tévéi páratlan funkciókkal és technológiai megoldásokkal írják újra a nézői és felhasználói élményt
Az LG Electronics (LG) bemutatta eddigi legfejlettebb és legimpozánsabb tévécsaládját, élén a vállalat kivételes 2022-es OLED készülékeivel. Az erőteljes képalkotási technológiák, valamint a még több intelligens funkciót és szolgáltatást kínáló, továbbfejlesztett webOS operációs rendszer révén az LG legújabb modelljei minden eddiginél magasabb szintre emelik a nézői és felhasználói élményt.
 • 2022.01.10. 14:25
 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Otthonmustra: nézzünk körbe mi szorulhat felújításra jövőre
Legtöbbünk nagy tervekkel, célokkal várja az új évet, és még ha nem is teszünk fogadalmat, sokan érezzük úgy: jövőre néhány dolgot másképp szeretnénk csinálni. A friss kezdethez inspiráló környezetre vágyunk, így érdemes már most elgondolkozni azon, hogyan tudjuk kicsit megújítani otthonunkat. Sok mindent mi magunk is meg tudunk valósítani, ráadásul nem is kell túlságosan sok időt ráfordítani. A Poli-Farbe alkalmazástechnikus szakértőjét, Podmaniczki „Szobafestő” Attilát kérdeztük, hogyan érdemes nekifogni a tervezésnek, mi mindent érdemes figyelembe vennünk felújítás előtt.
 • 2021.12.20. 16:19
 • Poli-Farbe sajtóközlemény
Ha váratlan vendég érkezik: mit kezdjünk a penésszel?
Az őszi-téli hónapokban, a fűtés szezon elején sajnos sok lakásban, házban megjelenik a penész. Érdemes komolyan venni már a kezdetekkor is a megjelenését és tájékozódni mit tehetünk ellene most, és mit érdemes a fűtésszezon végén csinálni, hogy megszüntessük a problémát. A penészkezelés kérdéséről dr. Varga Erikát, a Poli-Farbe kutatás-fejlesztési vezetőjét kérdeztük.
 • 2021.12.17. 15:50
 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Karácsonyi szezon előtt: minden harmadik magyar tervez valamilyen okosotthon megoldást
Minden harmadik válaszadó tervezi, hogy belekezd otthona „felokosításába”, a legtöbben 50 és 100 ezer forint között költenének erre – derül ki a Schneider Electric online felméréséből. Az idén a világ legfenntarthatóbb vállalatának választott cég kutatása szerint az alacsonyabb rezsiköltség, nagyobb biztonság és a „zöldebb” életvitel segítése egyaránt elvárás egy okosotthon felé. A Schneider Electric kérdőíve alapján arra is számítani lehet, hogy a jövőben kelendőbbek lesznek a piacon a felokosított ingatlanok.
 • 2021.12.06. 14:08
 • SAJTÓKÖZLEMÉNY
1 2 3 4 5 ... »