Mik az Airzone szellőztető rendszer legfőbb jellemzői?

Amennyiben egy korszerű megoldást szeretnél a szellőztetőrendszer és a fűtés rendszer terén, abban az esetben válaszd az Airzone által forgalmazott innovatív épületgépészeti megoldásokat!

Fontosnak tartják, hogy hangsúlyozzák a szellőztetés fontosságát!

Kiemelten foglalkoznak azzal a kérdéssel, miért fontos a szellőztetés, milyen káros hatásai lesznek, ha az ember a nap nagy részében ugyanabban az állott, kellemetlen szagoktól és szén-dioxiddal telített levegőben tartózkodik.

Az Airzone technológiája értékelt innováció!

Az Airzone, mely a Zehnder hővisszanyerős szellőztetőrendszer technológiát használja fel, számos elismerést és díjat kapott az elmúlt évtizedben. Hűtést és fűtést támogató szellőztető rendszerünk út a jövőbe, egy befektetés, amely hosszú távon térül meg.

Folyamatosan zajlanak a fejlesztések

A szakértők folyamatosan dolgoznak azon, hogy a tapasztalatok alapján még jobbá, még korszerűbbé varázsolják a technológiát. Az ügyfeleikkel folyamatosan tartják a kapcsolatot, hogy a visszajelzéseket átadják a tervezőknek, akik ebből levonják a szükséges következtetéseket, és javítanak, fejlesztenek, ahol kell. Például a szabályozási rendszerre jellemző, hogy széles körben elvégezhető: használhatnak okostelefont, KNX egységet, internetes felületet.

Az Airzone szolgáltatásai

Az Airzone szolgáltatásai közé tartoznak a szellőztetőrendszerek megtervezése, azok szervizelése. A fürdőszobai, szobai helyiségek radiátorainak kiválasztásában is segítenek. A rendszer bővíthető az egymáshoz illeszthető kompatibilis elemekkel.

Legyen mindig friss a levegő!

A szellőztető berendezések a szabad levegőt úgy juttatják be a lakások, irodák helyiségeibe, hogy közben megszűrik a káros allergén anyagoktól. Ezzel a technológiával enyhíthetőek az allergiás tünetek minden szezonban!

Halk a működés

Nagyon sok emberben ellenérzést kelt, ha egy nagy volumenű gépezetre bízza a levegőztetést. Egyik fenntartás az szokott lenni, hogy "Minden bizonnyal nagyon hangos!". Pedig nem. A zajszint egyáltalán nem zavaró, a szellőztetőrendszert úgy tervezik meg, hogy még az éjszakai alvást se zavarja meg.

Kiemelkedő hatásfokkal teszi a dolgát!

Nagyon sok megkeresés érkezik az Airzone csapatához azzal a kéréssel,, hogy tervezzék, építsék ki az ügyfelek számára a hővisszanyerő szellőztető rendszert. A téli hidegekben a szellőztetést hőveszteség nélkül oldja meg, nyáron pedig a kellemes, hűvös épület levegőcseréjét oldja meg úgy, hogy nem engedi be a kinti forróságot. Használatával csökken a zárt terek páratartalma. Energiát lehet vele spórolni, továbbá egészséget és hatékonyságot hozhat az emberek életébe!

Alacsony a fogyasztása!

Gondolhatják, akik nem járnak utána az airzone.hu által forgalmazott technológiáknak, hogy mennyi áramot fogyaszt a működése során. A mérnökök figyelembe vették azt is, hogy a rendszer szinte megállás nélkül működik szinte egész évben, ezért kifejezetten áramfogyasztó-baráttá alakították ki a rendszert.