Elektromos kandalló őszre

Elektromos kandalló igazi lánghatással, otthonos hangulatot teremtve a nappaliban vagy hálószobában. Ősszel nincs is jobb, mint az elektromos kandalló fénye mellett olvasni, pihenni. Segítünk a választásban és bemutatjuk a legjobb termékeket, designokat!

Közelednek az őszi-téli hónapok, lehűl az időjárás, és így természetes, hogy egyre nagyobb kedvünk lesz az otthonunk békéjében tölteni a szabadidőnket. Nincs harmonikusabb és nyugodtabb érzés annál, amikor odakinn hideg vihar vagy havazás van, mi pedig egy forró teával, kávéval bekuporodhatunk a fotelbe, kanapéra. Az egész hangulat megkoronázása lehet egy kandalló, amely szó szerint hozzájárul az otthon melegéhez. A legtisztább és legkényelmesebb megoldás az elektromos kandalló. Ezek szabályozható fényerejű lángeffektet használnak, tehát tényleges tűz nincs a bútorban. Ma már igen kedvező áron és többfajta típusban érhetők el ezek a lakásunkat díszítő bútorelemek.

De milyen típust válasszunk és milyen szempontokat vegyünk figyelembe a vásárlás során?

Elektromos kandalló típusai

Falra szerelhető elektromos kandalló

A fali látványkandallók jellemzője, hogy mivel nem túl nehezek, így egészen könnyen felszerelhetők tégla- vagy akár gipszkarton falra is. Nagy előnyük, hogy a használatuk egyszerű és biztonságos. Ott is elhelyezhetők, ahol minden négyzetcentiméterre szükség van, emiatt nagyon közkedvelt kandallótípusnak számítanak. Ma már különféle kivitelű és színű kandallók vannak a piacon, így ízlésünknek és az otthonunk stílusának megfelelően választhatunk. Könnyedén betölthetjük vele a szabad falfelületeket, és segítségével a nappaliban pihenésre, beszélgetésre alkalmas exkluzív és kényelmes sarkot alakíthatunk ki.

Beépíthető elektromos kandalló

A beépíthető kandallók kisebb átalakítást igényelnek a telepítés során, de ha megtehetjük, megéri ez a kis energia- és pénzbefektetés, hiszen az ilyen kandallók igazi látványelemként funkcionálnak, esztétikai szempontból nagyon fel tudják dobni az otthonunkat.

Forrás: praktiker.hu