Reneszánszát éli a lakóparkok építése, mégis van unikális köztük

A roadster magazin válogatásából kiderül, különlegességeket is tartogat a hazi építőipar.

Már az égből is lakópark esik, ez a négy viszont valóban különleges írja cikkében a roadster magazin.

A legjobb pillanatban van, aki most szeretne lakóparkot választani, mert a hazai kínálat páratlanul gazdag. Sőt, akkora a nyüzsgés, hogy úgy döntöttünk: kiválasztunk négy kiemelkedőt, amelyekről akkor is jó tudni, ha nem költözik be az ember.

Jelenleg csak Budapesten és vonzáskörzetében közel száz új lakópark épül, és ebben a kisebb budai foghíjtelkekre felhúzott néhány lakásos társasházak nincsenek benne. A jövő és az építőipar útjai kifürkészhetetlenek, különben is, mire várnánk, ha most van ilyen parádés felhozatal? Kiválasztottunk hát négy, különösen jó vételnek ígérkező lakást, egyedi szempontok alapján.

A teljes cikk eléréséhez kattintson az alábbi linkre.

Már az égből is lakópark esik, ez a négy viszont valóban különleges - Roadster

A legjobb pillanatban van, aki most szeretne lakóparkot választani, mert a hazai kínálat páratlanul gazdag. Sőt, akkora a nyüzsgés, hogy úgy döntöttünk: kiválasztunk négy kiemelkedőt, amelyekről akkor is jó tudni, ha nem költözik be az ember. Jelenleg csak Budapesten és vonzáskörzetében közel száz új lakópark épül, és ebben a kisebb budai foghíjtelkekre felhúzott néhány lakásos társasházak nincsenek benne.

Legfrissebb