Falbontás után éledt újjá a budapesti 31 nm-es pici lakás

  • inspiration
  • 2018.01.22
    10:59
  • http://lakberinfo.hu/
A TimeLessDesign lakberendezői újabb feladatot kaptak. Budapesten a Honvéd utcában kellett egy kis alapterületű lakást átalakítaniuk, ami eredetileg mindössze egy szobából, egy főzőfülkéből és a mellékhelyiségekből állt.

A cél az volt, hogy egy élhető és exkluzív teret alakítsanak ki a pici, mindössze 31 m2-es minilakásból. Ez a lakás - hasonlóan a tervező csapat korábbi munkáihoz - eladásra készült, ezért nincs teljesen berendezve. A nagyobb ülőbútorok hiányát az új tulajdonosok fogják pótolni – írja a lakberinfo.hu

Az összes falat kibontatták és újratervezték a teret. Sajnos teljesen elszeparált hálószobát nem lehetett kialakítani, mivel csak egy ablak van, ezért egy különleges gipszkartonból épült hálófülkét terveztek, amit szép tapétázott fakkokkal dekoráltak. A szoba közepén - a konyhát elválasztandó a nappalitól - található egy, a lakás méreteihez képest monumentális tv szekrény, ami egy étkezőasztalban végződik.

A kis lakás esetében leginkább alapszíneket használtak, feketét, fehéret, amit a fa természetes színeivel emeltek ki. Az előszobából elindulva a tapétával feltűnik egy kis türkiz is. A kanapé leendő helye mögött a falat halszálkás laminált padló díszíti, ami a lakás egyik látványelemévé vált. A lakás a megrendelő maximális elégedettségére egy fiatalos, nagyvonalú otthon lett a város szívében. Beszerzési források: Hideg burkolat: Antik Centrum, Meleg burkolat: Kaindl, Lámpák: Fénymánia.


A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

TimeLessDesign – www.timelessdesign.hu

  • info@timelessdesign.hu
  • + 36 20 565 05 06
  • + 36 30 526 5000
Legfrissebb