A kevesebb néha több

  • inspiration
  • 2018.01.15
    11:02
  • kanapekiraly.hu
Öt tipp azoknak akik a letisztultságot szeretnék viszontlátni a nappaliban.

1. Rend a lelke mindennek - írja első tanácsát a kanapekiraly.hu cikkében.

Ugye ismerős a helyzet. Ruhák szanaszét, cipők egymás hegyén-hátán, mosogatnivaló halomban, szóval lenne mit tenni. Első lépés, hogy mindezt megszüntesd és átgondold, mit-hova tudsz elrakni, hogyan tudod megtartani a rendet a napi rutinban, mi kell ahhoz, hogy ne atomrobbanás utáni renoválással töltsd a fél életed...

2. Vesszen, amire nincs szükség

Felesleges gyűjtögetni. Amit nem használsz, vagy ezer éve nem nyúltál hozzá, jobb ha megszabadulsz tőle. Persze a kincset érő antik festményeidet emiatt ne hajigáld ki, de biztos lesz olyan, ami most is épp előtted van és pontosan tudod, hova való. Ráadásul a sok kacat között kevesebb tér marad, így nincs más hátra, mint szemeteszsákra fel és keményen megritkítani mindazt, ami csak a helyet foglalja.

3. Biztos, hogy kelleni fog?

Sokszor beleesünk abba a hibába, hogy olyan dolgot is megvásárolunk, amire valójában nincs is szükségünk. Hogy ez kevesebb alkalommal forduljon elő, érdemes alaposan átgondolni, mire szeretnéd használni, mi lesz a konkrét funkciója, hova szánod, biztos megfelelő-e a mérete, stb. Könnyen lehet, hogy a kiszemelt két kis cuki komód teljesen felesleges, ellenben egy egy nagy gardróbszekrénnyel le is tudsz mindent...

4. Válaszd a minőséget

Az hagyján, hogy a minőségibb anyaghasználat miatt tartósabb lesz, de például egy szépen tervezett, gondosan elkészített kanapé jóval később is megy ki a divatból, mint az, amit épp az akciós őszi szezonra tákoltak össze. Ha ebben segítségre van szükséged, keress minket bátran és megmutatjuk mely bútorok azok, amelyekkel garantáltan elégedett leszel.

5. Élvezd ki

Ahhoz, hogy felhőtlenebbé varázsold a napjaidat, nem árt értékelni mindazt, amit birtokolsz, ami körülvesz, ami kényelmesebbé teszi az életed. Élvezd ki, hogy a reggeli kávédat a kedvenc foteledben kortyolgathatod, érezd a kényelmet, a nyugalmat, szánj több időt ezekre a pillanatokra.

Legfrissebb