Asztalba épített légtisztítót mutat be az LG a 2022-es IFA-n

  • news
  • 2022.08.30
    14:25
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA kiállításon mutatja be új légtisztítóját, az Objet kollekcióba tartozó PuriCare Aero-t. Az év elején a CES-en bemutatott, elismert PuriCare AeroTower mintáját követve az új, asztal formájú modell elmossa az esztétikus bútor és a fejlett légtisztító közötti határokat. Az új eszköz dizájnja a felhasználó egyéni ízléséhez igazítható, miközben 360 fokos légtisztítást, valamint felhasználóbarát funkciókat kínál.

Az elegáns és kompakt kialakítású LG Aero viszonylag kis méretének köszönhetően tökéletesen illik olyan kisebb helyiségekbe, mint a háló-, dolgozó- vagy stúdiószoba. A készülék alapszínét — krémhatású rózsaszín, sárga, vagy szürke —, valamint az asztallap formáját (kör vagy ovális) a felhasználók maguk választhatják ki, hogy az maximálisan megfeleljen az ízlésüknek és passzoljon otthonuk stílusához.

Az LG innovatív, új termékének egyenletes felületű asztallapja tökéletes hely a háztartási vagy dísztárgyak elhelyezésére. Az asztallap alján egy kényelmes kezelőfelület található, amelyen az eszköz be- és kikapcsolásán túl a légáramlási mód és a hangulatvilágítás beállításai is elvégezhetők. Az asztallap szélén, annak felületével egy szintbe simulva, diszkréten elhelyezett apró kijelzők sora jelzi a Wi-Fi-kapcsolatot, a levegő minőségét, a légáramlás erősségét és a frissítések állapotát.

Az új Aero asztalok a különleges dizájn mellett számos hasznos funkciót is kínálnak a személyre szabott élmény érdekében. Az asztallapba épített vezeték nélküli töltővel a felhasználók bármikor kényelmesen feltölthetik a funkcióval kompatibilis okostelefonjaikat és vezeték nélküli fülhallgatóikat, a hangulatvilágítás funkcióval pedig a tiszta levegő mellé kellemes légkört is teremthetnek. Az Aero asztalba nyolcféle hangulatvilágítás-opciót építettek, amelyek az LG ThinQ™ mobilalkalmazásból kényelmesen vezérelhetők. Az LG egyedi légtisztítóját különlegessége továbbá, hogy a fenntarthatóság jegyében tervezték: olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyeket régi készülékekből és elektronikai termékekből összegyűjtött, újrafelhasználható műanyagból gyártanak, és a terméket mindemellett még újrafelhasználható anyagokból készült csomagolásban is szállítják.

Az LG új terméke a kifinomult formatervezésen túl személyre szabott kényelmet és az egyéni igényekhez igazodó teljesítményt kínál. A légtisztító a többlépcsős — az LG ultrafinom, porgyűjtő és szagtalanító szűrőit egyesítő — levegőszűrésnek köszönhetően a nagymértékben javítja a beltéri levegő minőségét. A szűrésen túl a tiszta levegőről az LG UVnano™ technológiája is gondoskodik, amely UV-C LED fény segítségével akár 99,99 százalékkal csökkenti a vírusok és baktériumok jelenlétét az Aero Furniture ventilátorlapátjain és azok környékén.

Az LG hamarosan limitált szériás modelleket is piacra dob új légtisztítójából. Az olyan modellek mellett, amelyekhez ismert művészek — például a népszerű dél-korai festő, Kim Sun-woo — által tervezett exkluzív asztali dekorációk járnak majd, a vállalat újonnan kifejlesztett, fenntartható anyagokból készült modelleket is forgalomba hoz egyes piacokon.

„Testreszabható kialakításával, fejlett légtisztítási technológiáival és felhasználóbarát funkcióival az Aero Furniture egy egészségesebb, kényelmesebb, a személyes igényekhez igazodó otthon megteremtéséhez jarul hozzá" — mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG a továbbiakban is olyan innovációkon dolgozik majd, amelyek egy egészségesebb és jobb életmódot vihetnek az otthonokba világszerte.”

Az LG szeptember 2-6. között Németországban, a 2022-es, berlini IFA kiállításon, a Messe Berlin 18. csarnokában, a vállalat kiállítási standján mutatja be legújabb innovációit, köztük a PuriCare Aero asztalt is.

A termékek elérhetősége régiónként változhat.

Legfrissebb